joi, 8 iulie 2010

Udrea le-a împărţit pantofi cu toc sinistraţilor din Săuceşti

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a împărţit, joi seară, unor persoane sinistrate din localitatea băcăuană Săuceşti ciocolată şi pantofi negri cu toc, eleganţi, un deputat PDL spunând că pantofii "sunt numai buni pentru bal".

Elena Udrea a ajuns la Săuceşti în jurul orei 19.00, ea venind cu mai multe sacoşe pline cu ciocolată, spunând că a golit o benzinărie.

Ea a împărţit ciocolata copiilor care i-au ieşit în cale, iar femeilor le-a dat, dintr-un camion care mergea lângă ea, pantofi negri cu toc, eleganţi. Ea a împărţit, de asemenea, ghete pentru copii, blugi şi şosete.

"Avem şi pantofi frumoşi", a spus Udrea în timp ce oamenii se îngrămădeau să primească ajutoarele.

Elena Roşu, una dintre femeile care a primit pantofii, a spus că nu are cum să îi folosească şi că ar vrea să îi dea înapoi dacă Udrea îi va primi. În cele din urmă, femeia s-a răzgândit şi a spus că va da pantofii unei nepoate.

Deputatul PDL de Bacău Mihai Banu, aflat şi el cu Elena Udrea, a spus că pantofii sunt "numai buni pentru bal".

Aceasta este pentru a doua oară când Elena Udrea merge la Săuceşti, în urma inundaţiilor.

Locuitorii a patru sate aparţinând comunei Săuceşti au fost evacuaţi, în 1 iulie, după ce apele revărsate ale Siretului au inundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe.

Elena Udrea nu e însă singurul politician pentru care pantofii cu toc şi inundaţiile fac casă bună: deputatul PSD Oana Mizil a vizitat zonele inundate încălţată cu pantofi cu toc.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu