vineri, 9 iulie 2010

Cum se bat PDL şi PSD în ajutoare trimise sinistraţilor

Dacă social-democraţii au anunţat că au trimis 45 de maşini pline cu ajutoare celor afectaţi de inundaţii din Moldova, pedeliştii se laudă că au strâns bunuri în valoare de 300.000 de lei.

La Putere şi-n Opoziţie s-a declarat mobilizarea generală. Nu pentru dărâmarea sau susţinerea Guvernului aşa cum s-a întâmplat în sesiunea parlamentară de-abia încheiată ci pentru un scop mai nobil: ajutorarea sinistraţilor loviţi de inundaţii în Moldova.

Social-democraţii au trimis peste 45 de autovehicule cu alimente, haine şi materiale de construcţii pentru sinistraţii din zona Moldovei, ce vor ajunge în Autogara Dorohoi sâmbătă, tot atunci fiind aşteptaţi şi lideri ai PSD, printre care Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Marian Vanghelie.

"Cele peste 45 de autovehicule trimise din mai multe judeţe ale ţării sunt încărcate cu alimente neperisabile (apă, cereale, zahăr, ulei, conserve, pâine etc), materiale de construcţii (ciment, cărămidă, BCA, fier-beton, lemn, carton, gresie, faianţă, ţiglă), haine, lenjerie pentru paturi, pături, mobilă, electrocasnice, echipament cazarmament etc", informează un comunicat al PSD, citat de NewsIn.

Nici democrat-liberalii nu au stat degeaba. Au declanşat şi ei operaţiunea “ajutaţi sinistraţii”. În urma deciziei de luni a Biroului Permanent Naţional, filialele PDL au demarat o campanie de ajutorare a sinistraţilor din zonele afectate de inundaţii, campanie în care s-au strâns deja bunuri în valoare totală de 300.000 de lei

"Partidul Democrat Liberal, prin organizaţiile judeţene, a demarat o campanie amplă de ajutorare a oamenilor din zonele afectate de inundaţii. Ajutoarele, constând în alimente şi apă potabilă, îmbrăcăminte, încălţăminte, şi materiale de construcţie, au ajuns deja în localităţile inundate", se arată într-un comunicat al biroului de presă al PDL.

Bunurile colectate au o valoare estimativă de 300.000 de lei şi au fost strânse ca urmare a implicării filialelor din Sibiu, Harghita, Arad, Tulcea, Covasna, Suceava, Teleorman, Vrancea, Satu-Mare, Galaţi, Brăila şi Olt, dar şi din sectorele 1 şi 3 ale Capitalei. "PDL va continua campania de sprijinire a celor afectaţi de recentele inundaţii şi prin strângerea de donaţii în conturi bancare deschise de organizaţiile partidului la băncile comerciale din teritoriu", se mai spune în comunicatul citat.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu